muzica pentru copii Timisoara muzica creste increderea in sinese dezvolta abilitatile motoriiindiferent cat este de mic, copilul invata cantece cu semne si miscare creste atentia, motivatia si perseverenta

Bebe music (6 - 18 luni)

Acest program este creat special pentru ca bebele tau sa aiba cel mai frumos start in procesul de invatare si sa petreaca impreuna cu mamica lui timp de calitate, momente de apropiere si relaxare cu ajutorul muzicii - acum se pun bazele curiozitatii de a invata si de a descoperi ce il inconjoara!

Muzica asociata cu miscare, mici exercitii fizice, cantece cu semne, de leagan, socializarea si muzica clasica special aleasa pentru a-i stimula procesele de invatare...toate acestea il vor ajuta sa-si dezvolte conexiunile neuronale mai repede, ii vor stimula limbajul, urechea muzicala; puiutul dumneavoastra va invata sa simta ritmurile, pentru ca apoi sa raspunda la ceea ce deja a auzit: se va misca, legana, va ganguri si va scoate tipete vesele...isi va descoperi personalitatea unica si va simti muzica parte integranta a vietii lui.

Ai ocazia sa te imprietenesti cu alti parinti, sa iti faci un repertoriu de cantece pentru copii si sa inveti cum sa folosesti cantecele, dansul si instrumentele muzicale pentru a spori dezvoltarea bebelusului tau. Lasati copilul sa participe cand doreste si laudati-l daca intra in joc! Expunerea timpurie la muzica se va vedea mai tarziu in viata!