muzica pentru copii Timisoara muzica creste increderea in sinese dezvolta abilitatile motoriiindiferent cat este de mic, copilul invata cantece cu semne si miscare creste atentia, motivatia si perseverenta

Music start (18 - 30 luni)

Programul este conceput pentru a-i creste copilului curiozitatea pentru muzica, concentrarea, increderea in sine si constiinta de sine! Cand veti face muzica impreuna, veti deveni mai apropiati si veti avea parte de experiente minunate!

In cadrul programului folosim cantece cu miscare, cantece de leagan, sunete din natura si muzica clasica pentru a-i dezvolta puiutului tau limbajul, abilitatile de ascultare, concentrare, cooperare. Fiecare poate sa-si aleaga instrumentul de percutie preferat, cu care sa faca ritmuri, dezvoltandu-si astfel abilitatile motorii. Copiii stau in bratele parintilor, pentru ca miscarile acestora sa ii ajute sa inteleaga si sa simta ritmurile. Vor fi fericiti sa dansati impreuna si sa va imite!

Ai ocazia sa te imprietenesti cu alti parinti, sa iti faci un repertoriu de cantece pentru copii si sa inveti cum sa folosesti cantecele, dansul si instrumentele muzicale pentru a spori dezvoltarea bebelusului tau. Lasati copilul sa participe cand doreste si laudati-l daca intra in joc! Expunerea timpurie la muzica se va vedea mai tarziu in viata!