muzica pentru copii Timisoara muzica creste increderea in sinese dezvolta abilitatile motoriiindiferent cat este de mic, copilul invata cantece cu semne si miscare creste atentia, motivatia si perseverenta

Ascult din burtica

- program de comunicare si stimulare prenatala -

Stiati ca simtul auzului este cel mai dezvoltat simt inainte de nastere?

Pe lângă aptitudinile de a vedea, a auzi sau a gusta, bebeluşul îşi dezvoltăcapacitatea de a învăţa şi de a memora încă din viaţa intrauterină! Cu noi veti invata cum sa comunicati mai bine cu bebelusul din burtica prin intermediul sunetelor!

Scopuri:
* Cunoasterea si intelegerea impactului auditiei intrauterine
* Stimularea si promovarea comunicarii tactile si auditive cu copilul
* Dezvoltarea limbajului prin muzica

In cele 4 sesiuni de 60-90 minute, vom desfasura urmatoarele activitati : relaxare pe muzica, discutii, jocuri interactive sau momente de impartasire, sunete din burtica, ascultam muzica/sunete si observam reactiile bebelasului din burtica si a starilor mamei, exerctitii muzicale (ritmuri pe burtica sau cu instrumente muzicale/obiecte), formarea unui mic repertoriu de cantece pt copii, observam influenta muzicii asupra respiratiei si ritmurilor corporale, exercitii prin care sa invatam ca "tonul face muzica" :)

 

Un copil muzical, un copil inteligent!

Stiati ca muzica creste cu 80% inteligenta spatiala? Sau ca muzica nu are un centru in creier, ci formeaza retele neuronale peste tot? Creierul nostru este unul muzical, iar zona raspunzatoare de muzica este mai mare decat cea raspunzatoare de limbaj!

Puteti descoperi mai mult, participand la un seminar care va va ajuta sa intelegeti importanta muzicii in dezvoltarea copilului dvs, cum sa-i stimulati creativitatea, cum sa integrati muzica pentru a-i maximiza potentialul si nu in ultimul rand, cum sa va distrati impreuna, facand muzica!

 

Seminarii si suport:

In familia fericita, muzica nu e oprita: Acorduri si dezacorduri, legam in diverse moduri...

Eşti părinte, dar eşti şi bărbat sau femeie, eşti şi soţul şi soţia cuiva, eşti incă al cuiva copil…Iţi va plăcea cu siguranţă conceptul de echi-demnitate şi multiplele sale aplicaţii, deoarece vrei să fii şi liber, şi responsabil, şi creativ şi explorativ, şi muncitor şi odihnit, şi sincer şi respectat, puternic şi protejat, şi vesel şi supărat, iubit necondiţionat. Si de aceea, noi te sustinem pas cu pas prin seminarii si workshopuri speciale pentru tine!