muzica pentru copii Timisoara muzica creste increderea in sinese dezvolta abilitatile motoriiindiferent cat este de mic, copilul invata cantece cu semne si miscare creste atentia, motivatia si perseverenta

Vara asta sunt artist!

Dragă mamă, dragă tată,
Vreau o vară minunată
De aceea am decis
Să-mi îndeplinesc un vis
Să fiu pictor? Sau solist?
Hm...cu siguranţă-artist!

Chiar dacă sunt înca mic!
Multe pot să fac, să zic,
Să fiu creativ mereu,
VARA ASTA SA FIU EU!

La Doremi pentru copii
Nu sunt numai jucării!
Cu diverse materiale,
Instrumente muzicale
Cărţi, acuarele, aţe,
şi creioane colorate -
Facem lucruri minunate!
Cu drag, vom sta şi-n grădină,
Aşa ieşim din rutină.

Pot să-nvăţ chiar despre mine
şi să mă cunosc mai bine!

In fiecare săptămână
Când vă este la-ndemână
De la opt sau nouă poate
Pân’ la unu jumătate.

Si pentru că ziua-i mare
Eu te rog să-mi pui gustare,
Chiar gustarea preferată
Si o voi mânca pe toată!

Haideţi sa ne vizitaţi
Tot ce vreţi să ne-ntrebaţi
Trebuie sa ne sunaţi sau
Prin email – programaţi!
Strada o puteti găsi,
Se numeşte Pestalozzi (12)!
E adresa Doremi
DoReMi pentru copii!

Totul e cu veselie,
Invăţăm cu bucurie!
Si şcolari şi preşcolari
Dar cu aspiraţii mari.
Căci Echipa Doremi
E expertă în copii,
Muzică şi armonii!

 

Aceasta vara la Doremi pentru copii este speciala! Cu totii vom deveni artisti! Muzica, pictura, literatura, colaje, mestesugit, impletit si muuulte altele...pentru a invata sa fim noi insine, creativi si autentici!

Si pentru ca arta presupune sa ne cunoastem pe noi, sa fim empatici, liberi si fericiti, o sa o folosim la maxim in programul nostru - care urmareste nu asimilarea de informatii, ci constientizarea individualitatii fiecarei persoane, cresterea increderii in fortele proprii...

Activitatile vor permite fiecarui copil sa se exprime, ajutandu-l sa isi dezvolte trei concepte diferite: constienta de sine (identificarea calitatilor si abilitatilor individuale, luarea unor decizii bune, cunoasterea nevoilor si dorintelor, a preferintelor, incurajarea potentialului individual); corpul (identificarea partilor corpului, explorarea simturilor); familia si prietenii (roluri si responsabilitati in familie, respectul pentru ceilalti, prieteniile de calitate)

Programul tip scoala de vara este conceput pentru copii intre 3 si 10 ani, pe toata durata vacantei (25.06 - 09.09). Copiii pot participa in una sau mai multe saptamani, la alegere, de luni pana vineri, in intervalul orar 8.30/9 - 13/13.30. In fiecare saptamana se va urmari o tematica si activitatile vor fi construite in jurul acesteia (ex de teme: sa ma cunosc pe mine, sa-i cunoastem pe ceilalti, nevoi si dorinte, sa pretuim viata, natura, asemanari si deosebiri intre oameni, emotiile, etc). Copiii vor participa la activitati in comun, dar si singuri, in functie de “dispozitia creatoare” .

Tariful este 170 lei/saptamana. Pentru participare in mai multe saptamani in aceeasi luna sau consecutiv se acorda urmatoarele reduceri: 2 saptamani 15% (290 lei), 3 saptamani 20% (410 lei), 4 saptamani 33% (490 lei). Inscrierile se fac in ordinea solicitarilor, in limita a 12 locuri/saptamana.

Este important sa le dam copiilor nostri toate sansele de a reusi in viata, de aceea: "Echipa DoReMi pentru copii va asteapta cu mic si mare sa vedeti, sa simtiti, sa traiti si sa credeti ca se poate si altfel !!!"

P.S. Toate activitatile noastre sunt imbogatite cu muzica de calitate, zambete si buna dispozitie! ;)