Pedagogia DoReMi
PEDAGOGIA DoReMi

Programele DoReMi pentru copii îmbină metodele proprii cu elemente ale pedagogiei Orff și Metodei Kodaly.

Pedagogia DoReMi

Educația muzicală contribuie, pe lângă asimilarea abilităților muzicale, la dezvoltarea cognitivă, psihomotorie și socio-emoțională a copilului.

Pedagogia DoReMi - desktop

În primii cinci ani de viață, copiii își dezvoltă rapid abilitățile de a identifica, diferenția și reproduce o varietate de secvențe sonore distincte

previous arrow
next arrow
slide-10-mobile
slide-11-mobile
slide-12-mobile
previous arrow
next arrow

În primul rând sunt mamă. In același timp sunt pianist, doctor în muzică, lector universitar la Facultatea de Muzică și Teatru Timișoara și creator al unor programe de educație muzicală timpurie.

Studiez pianul de la 6 ani, la nivel de performanță. Am obținut peste 40 premii internaționale și naționale, premii de excelență și alte distincții prin participarea în concursuri, festivaluri și concerte.

Am absolvit secțiile Interpretare instrumentală- pian și Pedagogie Muzicală, Masterat în Teoria și interpretarea Artelor muzicale contemporane (cu distincția Student eminent) și școala doctorală din cadrul Facultatății de Muzică și Teatru din Timișoara.

Activitatea concertistică include concerte și colaborări cu Filarmonica Banatul și Opera Română din TImișoara, recitaluri solo, de muzică de camera, duo pian vibrafon, două piane și cu artiști vocali în România, Ungaria, Serbia, Letonia, Germania.

— Dianna Vasiu