Pedagogia DoReMi
PEDAGOGIA DoReMi

Programele DoReMi pentru copii îmbină metodele proprii cu elemente ale pedagogiei Orff și Metodei Kodaly.

Pedagogia DoReMi

Educația muzicală contribuie, pe lângă asimilarea abilităților muzicale, la dezvoltarea cognitivă, psihomotorie și socio-emoțională a copilului.

Pedagogia DoReMi - desktop

În primii cinci ani de viață, copiii își dezvoltă rapid abilitățile de a identifica, diferenția și reproduce o varietate de secvențe sonore distincte

previous arrow
next arrow
slide-10-mobile
slide-11-mobile
slide-12-mobile
previous arrow
next arrow

TERMENI ȘI CONDIȚII 

Bun venit pe Asociația Doremi Pentru Copii! Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești Termeni și Condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații:

  1. Acces și Utilizare

1.1. Accesul și utilizarea acestui website sunt permise tuturor categoriilor de vârstă sau copiilor doar cu acordul parinților.

1.2. Utilizatorii sunt responsabili pentru asigurarea confidențialității datelor lor de autentificare și pentru orice activitate desfășurată sub contul lor.

  1. Conținut și Drepturi de Autor

2.1. Toate materialele didactice, videoclipurile, partiturile muzicale și orice alt conținut oferit pe acest website sunt protejate de drepturile de autor și sunt proprietatea Asociației Doremi Pentru Copii sau a colaboratorilor noștri.

2.2. Utilizatorilor li se acordă o licență limitată, revocabilă și nepersonală pentru accesul și utilizarea conținutului exclusiv în scopuri educaționale personale.

  1. Plată și Abonamente

3.1. Anumite lecții sau conținut pot fi accesate numai prin intermediul unui abonament plătit. Informațiile privind prețurile și condițiile de plată sunt specificate în secțiunea corespunzătoare a website-ului.

3.2. Asociația Doremi Pentru Copii își rezervă dreptul de a modifica prețurile și condițiile de plată, cu notificare prealabilă utilizatorilor.

  1. Confidențialitate

4.1. Informațiile personale furnizate de utilizatori sunt prelucrate conform Politicii noastre de Confidențialitate, disponibilă pe website.

4.2. Asociația Doremi Pentru Copii nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile furnizate de utilizatori în cadrul interacțiunilor lor cu alți utilizatori pe platforma noastră.

  1. Responsabilitate și Siguranța Copiilor

5.1. Părinții sau tutorii sunt responsabili pentru monitorizarea activităților online ale copiilor lor și pentru asigurarea că aceștia respectă regulile de siguranță online.

5.2. Asociația Doremi Pentru Copii depune eforturi pentru a oferi conținut sigur și educațional, dar nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul generat de utilizatori sau linkurile către alte website-uri.

Acești Termeni și Condiții pot fi actualizați periodic. Prin continuarea utilizării website-ului, se consideră că utilizatorii acceptă modificările aduse acestor termeni.

Pentru întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la contact@doremipentrucopii.ro.

Ultima actualizare: 06-02-2024.

Asigurați-vă că acești termeni sunt clari și ușor de înțeles pentru utilizatori și că acoperă toate aspectele relevante pentru website-ul dvs. Este întotdeauna recomandat să căutați asistență juridică pentru a vă asigura că termenii sunt în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.